Benen 

Etalagepop Benen

Voor het presenteren van broeken, maillots, panty’s, sokken, kousen en nog veel meer. Met onze etalagepop benen laat u uw producten opvallen. Wilt u ook aan uw klanten tonen hoe kleding uit uw winkel zal staan? Maak dan gebruik van onze paspop benen.

Verschillende kleuren paspop benen

Wij bieden onze paspop benen in meerdere varianten en kleuren aan. Zo hebben wij huidskleurbenen, transparante benen en witte benen voor u in ons assortiment. Welke kleur past het beste binnen uw kledingwinkel?

Dames en heren etalagepop benen

Onze benen zijn zowel in dames- als herenmodellen verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo Zijn er enkele benen of volledige onderlichamen en zelfs een display met 5 benen naast elkaar. Aan u de keus. Wij kunnen u altijd helpen, mocht het nodig zijn

Bevestigen etalagepop benen

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het bevestigen van uw paspop benen. Zo leveren wij standaarden, maar ook muurhangers en beugels voor het plaatsen van uw paspoppen. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Meer