MultiShape: Totaalleverancier in winkelinrichting en winkelinterieur

Al vele jaren biedt MultiShape een totaalpakket voor winkels en showrooms. Van winkelstellingen, vitrines en toonbanken tot prijskaartjes, draagtassen en verpakkingsmateriaal, u vindt het allemaal bij MultiShape.

In verband met de nieuwe coronaregels is onze showroom gesloten tot en met 9 februari 2021! 

Bestellingen kunnen na telefonisch overleg wel opgehaald worden bij het magazijn. Om te voorkomen dat er meerdere klanten voor de deur staan, zullen we een tijdsafspraak met u maken voor het afhalen. Omdat we geen klanten in de showroom mogen ontvangen, vragen we de bestelling vooraf te betalen. Wilt u meer informatie ? Bel gerust met 0180-462999 of mail naar info@multishape.nl

Zelf inrichten of alles uitbesteden aan MultiShape?

MultiShape kan uw gehele winkel van A tot Z inrichten. Met een eigen meubelmakerij en een gespecialiseerde technische dienst kunnen wij uw gehele winkel inrichten en aankleden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf de inrichting van uw winkel ter hand te nemen. MultiShape biedt u dan alle producten voor uw winkelinrichting en winkelinterieur tegen scherpe prijzen.

Alle winkelinrichting voor uw kledingwinkel

MultiShape heeft alles in huis voor uw kledingwinkel. Van kledinghangers, maataanduiders en paspoppen tot riddersporen, lingeriebustes en complete paskamers. Ook bieden wij een grote collectie specifieke kledingrekken en winkelstellingen voor de kledingbranche.

Alles voor uw etalage

Voor elke winkeletalage of showroom biedt MultiShape etalagemateriaal op maat van uw wensen en behoefte. Etalagepoppen, bustes, mannequins, etalagespelden, plafondhaken, presentatiestandaards, raambiljetten, muurpresentaties, de keuze is overweldigend.

Een ruim assortiment winkelverlichting

MultiShape heeft haar assortiment winkelverlichting de laatste jaren sterk uitgebreid. U vindt een totaalaanbod aan specifieke led winkelverlichting, hanglampen en noodverlichting. Ook voor TL armaturen, opbouwlampen en inbouwlampen voor winkels bieden wij een keur aan creatieve oplossingen.

Ook voor alle winkelbenodigdheden

Kassabenodigdheden zoals cadeaupapier, draagtassen, papiersnijders en krullinten vindt u direct in onze webshop. Ook winkelmandjes, prijstangen, prijskaartjes, kliklijsten en stoepborden zijn direct leverbaar.

Online bestellen via onze webshop

U kunt direct een kijkje nemen in onze uitgebreide webshop. Bestellen is eenvoudig en de meeste producten zijn direct voorradig. Heeft u vragen tijdens het bestellen? Neem dan contact op via telefoon of mail. 0180-462999 of bestelling@multishape.nl

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.