Diverse etalagematerialen

Van etalageblokjes tot etalagespelden en van nylondraad tot marktklemmen. MultiShape levert alle mogelijke materialen voor uw etalage. Naast de grotere en misschien meer opvallende etalagematerialen zoals etalagepoppen, raambiljetten, signing en presentatiestandaards leveren wij tal van kleinere maar niet minder belangrijkere etalagematerialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een 10-tal verschillende plafondhaken, verschillende prijskaarthouders en diverse prijsstandaards.
Ga direct naar het overzicht diverse etalagematerialen

Etalagematerialen direct geleverd

Vooral de kleine etalagematerialen zijn natuurlijk makkelijk online te bestellen. In de MultiShape webshop vindt u ons gehele assortiment etalagematerialen overzichtelijk gepresenteerd. Van onze scherpe groothandelsprijzen maken wij ook geen geheim. U ziet direct de bestelhoeveelheden en de daarbij behorende scherpe prijzen. MultiShape houdt nu eenmaal van duidelijkheid. Mocht u toch vragen hebben of een advies wensen van onze specialisten? Neem dan zeker contact op via telefoon of mail.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.