Alles voor uw etalage decoratie

Voor het decoreren en aankleden van uw etalage biedt MultiShape een breed assortiment etalagemateriaal. Van raambiljetten tot pictogrammen en fluorpijlen en van presentatiestandaards en prijsstandaards tot etalagespelden, u vindt het allemaal in onze webshop. Wilt u persoonlijk advies over het decoreren van uw etalage? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Etalage decoratie voor een betere presentatie

Uw etalage vormt vaak het eerste contact met uw winkelend publiek. Het spreekt voor zich dat uw etalage dan ook vraagt om de nodige aandacht en invulling. Het decoreren van een etalage kan op diverse manieren. MultiShape helpt u met specifiek etalagemateriaal waarmee u uw doelgroep op de juiste wijze kunt aanspreken. Denk aan presentatiedisplays, raambiljetten die inhaken op de diverse seizoenen, diverse etalagematerialen voor de bevestiging en nog veel meer.
Ga direct naar onze etalagematerialen

Raambiljetten per thema en seizoen

Haak in op actuele trends en thema’s met onze raambiljetten. MultiShape biedt diverse seizoensmatige raambiljetten en actiematige raambiljetten en stickers. Met thema’s als voorjaars- en najaarskortingen, opruimingen, verbouwingskortingen en kortingsbiljetten per specifieke korting kunt u uw etalage telkens opnieuw actiematig decoreren.
Ga direct naar onze raambiljetten

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle etalage decoratie en etalagemateriaal direct via onze webshop bestellen. De meeste etalagematerialen zijn direct leverbaar. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.