Etalagepoppen

Etalagepoppen, mannequins, losse benen, torso’s, bustes, MultiShape heeft het allemaal. In onze webshop vindt u een grote keuze aan diverse etalagepoppen voor kleding- en lingeriezaken. Natuurlijk vindt u specifieke etalagepoppen voor dames, heren en kinderen. Ook kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen en kleuren.

Mannequins en losse benen

Met een ijzersterk assortiment mannequins en benen levert MultiShape aan diverse kleine en grote kledingwinkels. Maak een keuze in wit of huidskleur en etalagepoppen met hoofd zonder. Ook vindt u diverse posities van onze mannequin etalagepoppen voor dames, heren en kinderen.
Meer info over mannequins

Lingeriebustes, torso’s en body’s

Een bijzondere plaats in ons assortiment etalagepoppen wordt ingenomen door ons gamma lingeriebustes en torso’s. Speciaal voor lingeriewinkels biedt MultiShape diverse lingeriebustes en fraai gevormede torso’s en body’s. U vindt zowel dames- als herenmodellen. De transparante torso’s, onderlichamen en body’s zijn bij uitstek geschikt voor uw etalage.
Ga direct naar onze lingeriebustes en torso’s

Losse benen voor uw etalage

Losse benen voor de presentatie van uw kleding of sokken. MultiShape biedt naast volledige etalagepoppen ook een mooie collectie benen voor dames en heren. Maak een keuze uit huidskleur benen, wit, zwart of transparant.
Ga direct naar onze losse benen

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle etalagepoppen en etalagemateriaal voor uw winkelinrichting direct via onze webshop bestellen. De meeste etalagepoppen en etalagematerialen zijn direct leverbaar. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.