Mannequins en benen voor uw etalage

Van complete etalagepoppen en mannequins tot losse benen voor dames, heren en kinderen. MultiShape levert diverse uitvoeringen specifiek voor uw kledingzaak.

Alle mannequins en etalagebenen op een rij

Via de MultiShape webshop kunt u direct alle mannequins en etalagebenen bestellen. U vindt er een overzicht van alle categorieën mannequins en benen.
Ga direct naar onze mannequins en benen

Diverse benen, ook voor jeans

Etalagebenen zijn tegenwoordig in een grote variëteit verkrijgbaar en toegespitst op specifieke marktsegmenten. Zo leveren wij etalagebenen voor jeans en sokken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in diverse posities en kleuren.
Ga direct naar alle etalagebenen
Ga direct naar alle benen voor jeans

Mannequins voor dames, heren en kinderen

Etalagepoppen en mannequins voor dames vindt u in diverse posities en kleuren. Zo bieden wij gestileerde mannequins en headless mannequins zowel in huidskleur als in de kleur wit. Datzelfde geldt voor onze herenmannequins. Ook de kindermannequins zijn verkrijgbaar in gestileerde en headless vormen. Hier wordt ook weer een onderverdeling gemaakt in jongens en meisjes etalagepoppen en zelfs baby mannequins.
Ga direct naar het totale overzicht van mannequins

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle etalage mannequins en etalagepoppen direct via onze webshop bestellen. De meeste etalagepoppen zijn direct leverbaar. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.