Winkelinrichting voor alle branches

Heeft u een winkel en bent u op zoek naar winkelinrichting voor uw nieuwe winkel of herinrichting van uw bestaande winkel? Zeker weten dat MultiShape dan de juiste winkelinrichting voor uw plannen heeft. Voor iedere branche biedt MultiShape algemene of specifieke producten en materialen voor uw winkelinrichting. Van interieursystemen tot etalagemateriaal, van anti-diefstal systemen tot toonbanken, paskamers, winkeldisplays en nog veel en veel meer. Bestel gewoon direct in de MultiShape webshop of kom langs in onze showroom.

Ook voor uw kleine winkelinrichting

Bij het inrichten van een winkel denkt men al snel aan winkelinterieursystemen, etalagematerialen en de aankleding van de winkel. Bij MultiShape denken we wat ruimer. Naast al die belangrijke in het oog springende zaken zijn er nog talloze “kleine” artikelen die u nodig heeft in de dagelijkse winkelvoering. Veel van die artikelen zijn van toepassing bij het afrekenen van de door uw klant gekochte artikelen. MultiShape biedt dan ook een ruim assortiment kassabenodigdheden waarbij een perfecte prijs-kwaliteit verhouding voorop staat.
Meer info over kassabenodigdheden

Winkeldisplays voor alle branches

Winkeldisplays nemen een bijzondere plaats in wat betreft ons totaalpakket aan winkelinrichting. Wellicht dat u als winkelier winkeldisplays ontvangt van uw leveranciers. Vaak zijn deze vanuit de gedachte van de fabrikant gemaakt en passen deze niet altijd perfect in uw winkelomgeving. MultiShape biedt een ruim assortiment gestandaardiseerde winkeldisplays waarbij u zelf de juiste keuze voor uw winkel kunt maken. Deze acryl standaards en displays bieden wij in allerlei uitvoeringen en maten, ook specifiek voor bepaalde producten zoals armbanden en colliers.
Ook vindt u folderhouders en andere displays die geschikt zijn voor uw toonbank of showroom.
Meer info over winkeldisplays

Koop uw winkelinrichting direct in onze webshop

Neem zeker een kijkje in onze zeer ruime webshop waar u alle mogelijke producten en materialen vindt voor de inrichting van uw winkel. Wilt u advies over bepaalde producten of de inrichting van uw winkel? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0180-462999 of via de mail info@multishape.nl

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.