Kassabenodigdheden voor uw winkelinrichting

De juiste kassabenodigdheden geven de finishing-touch aan uw winkelinrichting. Van kassalades tot kasregisters, van krullinten tot kadopapier, MultiShape heeft het allemaal.

Alle kassabenodigdheden op een rij

In onze webshop vindt u het actuele aanbod kassabenodigdheden voor uw winkelinrichting. Vanuit hier kunt u per productgroep dieper in het assortiment kijken. Het zal u opvallen dat wij altijd een goed oog hebben voor kwaliteit en prijs. Dat geldt voor al onze winkelinrichting artikelen, maar bij kassabenodigdheden komt daarbij de extra overweging dat hier veel terugkomende artikelen tussen zitten waardoor het extra belangrijk is om de prijs-kwaliteit verhouding goed in de gaten te houden.
Ga direct naar onze kassabenodigdheden

Kasregisters en kassarollen

Zoekt u een kasregister waarmee u uw productgroepen makkelijk kunt aanslaan? MultiShape biedt diverse kasregisters waarmee u de betaling van uw klanten goed kunt regelen. Maak een keuze uit kasregisters met diverse aantallen op te slagen groepen. Natuurlijk kunt u ook uw kassarollen direct online bestellen.
Ga direct naar onze kasregisters

Kadopapier en draagtassen

Het laatste contact met uw klant is de betaling en de verpakking van het bestelde artikel. MultiShape biedt een grote keuze aan kadopapier in diverse dessins, kleuren en afmetingen. Datzelfde geldt voor draagtassen. Van eenvoudige hemddraagtas tot fraaie Kraft draagtassen in allerlei kleuren, sterke en scherp geprijsde draagtassen die uw klant met een tevreden gevoel uit uw winkel laten lopen.
Ga direct naar ons kadopapier
Ga direct naar onze draagtassen

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle producten en materialen voor uw winkelinrichting direct via onze webshop bestellen. De meeste kassabenodigdheden en systemen voor winkelinrichting zijn direct leverbaar. 
 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.