Winkeldisplays voor uw winkelinrichting

Winkeldisplays maken uw winkelinrichting compleet. MultiShape biedt diverse standaard acryl displays met een multifunctioneel karakter. Ook vindt u specifieke displays voor borden, schoenen en folders. Voor de sieradenbranche vindt u acryl displays voor diverse juwelen en sieraden.

Acryl winkeldisplays in diverse uitvoeringen

Geen enkele winkel of winkelinrichting is hetzelfde. Winkeldisplays zijn echter gemeengoed in elk type winkel. Of het nu gaat om displays voor folders, het tonen van uw producten of eenvoudige kaarthouders of L-standaards, MultiShape biedt diverse vormen en uitvoeringen gestandaardiseerde winkeldisplays die u voor vele doeleinden kunt gebruiken. Van bruggetjes, tot folderbakjes, van U-houders tot T-standaards of zuiltjes, en nog veel meer. Alle displays zijn vervaardigd van fraai transparant acrylaat of plexiglas.
Ga direct naar onze acryl displays

Specifieke displays voor borden en schoenen

Naast de multifunctionele acryl standaards biedt MultiShape ook specifieke winkeldisplays voor borden en schoenen. Voor borden vindt u vaste bordenstandaards in diverse afmetingen en schuifstandaards. Voor schoenen bieden wij hakstandaards en schoenstandaards in diverse maten.
Ga direct naar onze bordenstandaards
Ga direct naar onze schoenstandaards

Fraaie juwelenpresentaties voor de inrichting van uw winkel

Specifiek voor de winkelinrichting van juwelen- of sieradenwinkels vindt u fraaie acryl standaards voor armbanden, colliers, kettingen en oorbellen. Ook biedt MultiShape diverse presentatiedisplays uitgevoerd in wit kunstleder of zwart fluweel. Ringhouders, mooie oorbellenpresentaties en diverse displays voor kettingen en colliers, functioneel en vooral mooi!
Ga direct naar onze juwelenpresentaties

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle displays en materialen voor uw winkelinrichting direct via onze webshop bestellen. De meeste losse producten en systemen voor winkelinrichting zijn direct leverbaar.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.