Winkelinrichting kleding

MultiShape biedt werkelijk alles voor het compleet inrichten van een kledingzaak. Of het nu gaat om het volledig nieuw inrichten van een kledingzaak of om een herinrichting van een bestaande kledingzaak, wij bieden u een totaalpakket. U kunt bij ons uw winkelinrichting bestellen en zelf de inrichting voor uw rekening nemen. Ook kunt u alles aan onze vakmensen overlaten. De keuze is aan u.

Kledingrekken in alle uitvoeringen

De winkelinrichting van een kledingzaak begint vaak met de juiste keuze aan kledingrekken en interieursystemen. Natuurlijk is hier de grote uitdaging om de beschikbare winkelruimte zo slim mogelijk in te richten met kledingrekken en systemen die uw kledingstukken zo goed mogelijk presenteren. MultiShape biedt hierin 1001 oplossingen.
Meer info over kledingrekken en systemen

De juiste kledinghangers voor uw winkelinrichting

MultiShape levert een zeer ruim assortiment kledinghangers voor de winkelinrichting van uw kledingzaak. De ideale kledinghanger past perfect bij uw kledingrek, het type kleding en uw specifieke winkel.
Meer info over kledinghangers

Paspoppen en bustes voor uw kledingwinkel

Europabustes en lineform bustes voor dames, heren en kinderen. Zoekt u paspoppen die perfect passen bij uw bestaande of nieuwe winkelinrichting? Gegarandeerd dat u de juiste paspop of buste in onze collectie vindt.
Meer info over paspoppen voor uw winkelinrichting

Alle voor de winkelinrichting van uw kledingzaak

Naast kledingrekken, paspoppen en kledinghangers biedt MultiShape nog veel meer specifieke producten en materialen voor kledingwinkels. Enkele voorbeelden:

  • Kledinghoezen
  • Lingeriebustes
  • Mannequins
  • Benen
  • Paskamers
  • Prijskaartjes
  • Textieltangen
  • Riddersporen
  • En nog veel en veel meer


Neem een kijkje in onze webshop !

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.