Groothandel in Kledinghangers

Kledinghangers zijn belangrijker dan u denkt. Ze moeten passen in uw totale winkelinrichting, matchen met uw kledingrekken en interieursystemen en makkelijk in gebruik zijn. Bovendien moeten ze sterk en slijtvast zijn wanneer u ze hergebruikt in uw winkel. MultiShape biedt een compleet assortiment kledinghangers van kunststof, hout en metaal.

Kunststof kledinghangers en klemhangers

Kunststof kledinghangers en klemhangers zijn voordelig in prijs en sterk in gebruik. Ze matchen prima bij een moderne winkelinrichting. Naast de standaard kledinghangers kunt u ook hangers met verbrede schouderstukken en broeklatten bestellen.
Ga direct naar onze kunststof kledinghangers

Houten en metalen kledinghangers passend in uw winkelinrichting

Houten kledinghangers zijn bijzonder geschikt voor meer klassiek ingerichte winkels. Metalen kledinghangers en broekhangers passen eigenlijk in elk type winkelinrichting. De houten kledinghangers zijn vervaardigd uit fraai en stevig beukenhout. Ook hebben wij een fraaie collectie gelaagde houten kledinghangers met of zonder metalen klemmenlat. De metalen klemhangers en pantalonhanger zijn vervaardigd uit verchroomd staal.
Ga direct naar onze houten kledinghangers

Kledinghangers voor volwassenen en kinderen

Ons assortiment kledinghangers is zeer uitgebreid. Ook bonneterie hangers, kinderkledinghangers, lingeriehangers en Frosthangers zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar.
Ga direct naar het totaal assortiment in kledinghangers

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle producten en materialen voor de winkelinrichting van uw kledingzaak direct via onze webshop bestellen. De meeste losse producten zoals kledinghangers en systemen voor winkelinrichting zijn direct leverbaar.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.