Kledingrekken en winkelinrichting systemen

Wanneer u op zoek bent naar mobiele kledingrekken of vaste interieursystemen voor uw kledingzaak dan biedt MultiShape altijd een prima oplossing. De winkelinrichting van uw kledingwinkel staat of valt met de juiste keuze aan kledingrekken en vaste systemen.

Mobiele kledingrekken

Met tientallen verschillende mobiele kledingrekken of confectiedragers hebben wij altijd het juiste kledingrek voor uw winkelinrichting. Wij bieden inklapbare kledingrekken en verstelbare en vaste kledingrekken in chroom of hamerslag. Ook vindt u dubbelrekken, presentatierekken, passpiegels en transportrekken. Mobiele kledingrekken kunnen goed ingepast worden in uw bestaande winkelinrichting, ook de combinatie met vaste interieursystemen is een goede optie, zeker voor het invullen van hoeken en voor tijdelijke acties.
Ga direct naar ons assortiment mobiele kledingrekken

Kledingrek systemen

Wanneer u een volledig nieuwe inrichting of herinrichting van uw kledingwinkel overweegt komt er een moment dat u eens goed moet nadenken over de wijze waarop u uw kleding wilt presenteren. MultiShape biedt diverse interieursystemen voor uw kledingwinkel. Denk bijvoorbeeld aan losse elementen, glasschappen, confectiebuisdragers of losse buizen en wandrails waarmee u naar harteloos kunt combineren. Ook sleuvenwandsystemen of Slatwall systemen zijn een prima oplossing. In combinatie met schapdragers en confectiebeugels kunt u daarmee elke winkelruimte precies naar uw wensen invullen.
Ga direct naar onze interieursystemen voor kleding

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle producten en materialen voor uw winkelinrichting direct via onze webshop bestellen. De montage van de systemen kunt u zelf doen of u kunt een beroep doen op onze vakkennis.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.