Paspoppen voor uw kledingzaak

Afhankelijk van uw doelgroep en winkelruimte biedt MultiShape diverse paspoppen die een meerwaarde geven aan uw winkelinrichting. Toon uw vakmanschap met een of meerdere paspoppen. Maak een keuze uit paspoppen voor dames, heren en kinderen uitgevoerd met standaards in hout of verchroomd staal in diverse kleuren.

Europa bustes en Lineform bustes

Klassieke Europa bustes of moderne Lineform paspoppen, de keuze is aan u. Uw nieuwe of bestaande winkelinrichting is natuurlijk medebepalend voor de keuze van uw paspoppen en bustes, zeker wanneer u ze een prominente plaats in uw winkel wilt geven.
Ga direct naar onze collectie paspoppen en bustes

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle producten en materialen voor uw winkelinrichting direct via onze webshop bestellen. De meeste paspoppen materialen voor uw kledingwinkel zijn direct leverbaar.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.