Legborden en glas schappen winkelstellingen

MultiShape biedt als totaalleverancier in winkelinrichting een ruime keuze aan winkelstellingen. Binnen het totale assortiment aan winkelstellingen nemen de houten legborden en winkelschappen van glas een belangrijke plaats in.

Houten legborden in diverse kleuren en maten

Houten legborden geven uw winkel uitstraling. Bovendien bieden ze veel ruimte voor de presentatie van uw producten. MultiShape biedt diverse houten legborden in allerlei kleuren en houtdessins. De kleuren variëren van wit tot grijs en zwart en diverse hout-kleuren zoals kersen, beuken, noten en eiken. U kunt ze goed inpassen in elk type winkelinrichting, van modern tot klassiek.

Glas schappen voor uw winkelinrichting

MultiShape levert 6 mm en 8 mm dikke glazen schappen die bijzonder geschikt zijn voor de presentatie en uitstalling van diverse producten en artikelen. Natuurlijk zijn ze leverbaar in diverse afmetingen. Bovendien zijn de glas schappen weer perfect combineerbaar met diverse interieursystemen die wij u ook kunnen leveren.

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle winkelstellingen en materialen voor uw winkelinrichting direct via onze webshop bestellen. De montage van systemen kunt u zelf doen of u kunt een beroep doen op onze vakkennis.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.