Winkelinterieur voor alle winkels

MultiShape biedt een zeer breed assortiment winkelinterieur voor alle winkeltypen en branches. Met onze eigen meubelmakerij kunnen wij alle winkelinterieur op maat naar uw wensen ontwerpen en realiseren. Ook leveren wij vele standaard winkelinterieur-artikelen en producten.

Bestel uw winkelinterieur direct online

MultiShape is al vele jaren een toonaangevende producent en groothandel van winkelinterieur en winkelinrichting. In al die jaren zijn we altijd met onze tijd meegegaan. Het was dan ook een vanzelfsprekende stap om ons assortiment op het gebied van winkelinterieur en winkelinrichting ook online aan te bieden. In ons webshopgedeelte vindt u alle producten met prijzen terug. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij gewoon een echt bedrijf blijven met deskundige adviseurs en technische specialisten.

Eigen meubelmakerij voor al uw winkelinterieur

MultiShape is zowel groothandel als fabrikant van winkelinterieurs. In onze eigen moderne meubelmakerij maken wij de interieurdromen voor uw winkel helemaal waar. Natuurlijk biedt de meubelmakerij niet alleen flexibiliteit en een waaier aan mogelijkheden en oplossingen voor onze klanten, ook kunnen wij door de eigen productie de scherpst mogelijke prijzen bieden voor uw winkelinterieur.

Winkelstellingen die passen in uw interieur

MultiShape levert een breed scala aan winkelstellingen en oplossingen voor uw winkelinrichting. In onze optiek moet het interieur van uw winkel een eenheid vormen, aansluiten bij uw doelgroep en perfect passen in uw winkelruimte. De juiste keuze van winkelstellingen vormen samen met uw winkelmeubilair de basis van uw winkelinterieur.
Meer info over winkelstellingen

Winkelmeubilair, standaard maten of maatwerk

Met onze eigen meubelmakerij kunnen wij elk winkelmeubel op maat van uw wensen ontwerpen en maken. Maar niet altijd is dat nodig. Daarom leveren wij ook vele standaardmaten in winkelmeubilair. U vindt dan ook een brede keuze aan paskamers, toonbanken en vitrines met vaste standaardmaten in onze webshop.
Meer info over winkelmeubilair

Winkelinterieur en decoratie

Wanneer u denkt aan het interieur van uw winkel komen de grote zaken als winkelmeubilair en winkelstellingen wellicht als eerste in u op. Toch zijn die vele kleine decoratie-artikelen erg belangrijk om uw winkel de juiste look & feel te geven. MultiShape levert diverse artikelen voor de decoratie van uw winkel.
Meer info over de decoratie van uw winkel

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.