Decoratie winkel

Voor de decoratie van uw winkel biedt MultiShape een breed assortiment aan presentatie- en decoratiemateriaal. Voor elk type winkelinterieur vindt u passende decoratie-artikelen.

Decoratie voor uw etalage

Voor de etalage van uw winkel vindt u een grote verscheidenheid aan producten. Van etalagepoppen tot raambiljetten, fluorpijlen en presentatiestandaards. Ook vele kleine materialen als etalagespelden, plafondhaken en nylondraad kunt u direct online bestelen.
Ga direct naar onze decoratieve etalagematerialen

Diverse raambiljetten en stickers

Zoekt u lortingsposters, stickers of raambiljetten die inhaken op seizoensopruimingen en acties? MultiShape heeft diverse inspirerende decoraties voor uw winkel die een bijdrage leveren aan uw winkelomzet. Ook bieden wij een ruime keuze aan pictogrammen die uw klanten informeren en waarschuwen.
Ga direct naar onze raambiljetten en stickers

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle decoratie voor uw winkel direct via onze webshop bestellen. De meeste decoratieve winkelartikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.