Winkelmeubilair voor uw winkelinterieur

Met een eigen meubelmakerij en jaren ervaring in de levering van winkelinterieur en winkelinrichting heeft MultiShape zich een plaats veroverd in de top van de Nederlandse winkelinterieurbranche. Vandaag de dag kunt u uw winkelmeubilair makkelijk online bestellen via onze webshop. Maar dat wil niet zeggen dat u geen gebruik kunt blijven maken van onze expertise en adviezen. Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom zodat wij u persoonlijk alle mogelijkheden kunnen uitleggen.

Winkelmeubilair op maat of standaardmaten

MultiShape kan elk gewenst meubel voor uw winkel op maat maken in de door u gewenste materialen. Voor een aantal winkels is dergelijk maatwerk de beste oplossing. Andere winkels kunnen echter ook goed uit de voeten met bepaalde standaardmaten. Daarom levert MultiShape diverse meubels voor uw winkelinterieur in verschillende standaardmaten. Via onze webshop krijgt u daar al direct een goed beeld van.

Toonbanken in diverse maten en vormen

MultiShape biedt een grote keuze aan standaard-vormen en afmetingen in toonbanken. Maak een keuze uit rechte toonbanken of toonbanken in diverse vormen. U kunt kiezen uit een grote variëteit aan kleuren en houtdessins. Vergeet niet dat wij ook elke gewenste toonbank kunnen maken op maat van uw wensen en winkelomgeving.
Meer info over toonbanken

Vitrines in diverse maten

Vitrinekasten zijn, afhankelijk van uw winkelsituatie, vaak een welkome aanvulling op uw winkelinterieur. MultiShape levert vitrines uit aluminium en gehard glas, ook in stof- en luchtdichte uitvoering.
Meer info over vitrines

Paskamers

Individuele paskamers, hoekpaskamers, vaste rijen paskamers, MultiShape biedt altijd de juiste paskamer voor uw behoefte. Mocht u andere wensen hebben, laat het ons weten.
Meer info over paskamers

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle winkelmeubilair winkelinterieur systemen direct via onze webshop bestellen. Vele meubels voor uw winkelinterieur zijn direct leverbaar. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.