Paskamers

MultiShape biedt diverse paskamers in alle denkbare opstellingen. Zoekt u een enkelvoudige paskamer, paskamer-rijen of hoekpaskamers? MultiShape biedt diverse standaardmaten en maakt ook paskamers op basis van uw wensen en winkelomgeving.
Ga direct naar onze paskamers

Wij denken ook aan de inrichting van uw paskamer

Zoekt u een paskamer met of zonder spiegel en hoeveel haakjes wenst u in uw paskamer? MultiShape levert uw paskamer precies zoals u hem wilt hebben. Ook voor losse onderdelen van paskamers bent u bij ons aan het juiste adres.

Kies uw kleur

Het spreekt voor zich dat uw paskamers perfect passen in het winkelinterieur van uw winkel. Daarom bieden wij een grote waaier aan kleurmogelijkheden en afwerkingen. Van wit tot diverse tinten grijs, van allerlei houtdessins tot gedistingeerd zwart, u zegt het maar.

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle paskamers direct via onze webshop bestellen. De levertijd van de paskamers in standaardmaten is ongeveer 5 werkdagen. Voor eventueel maatwerk kunt u ook altijd rekenen op een snelle levering. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.