De juiste toonbank voor uw winkelinterieur

MultiShape levert toonbanken in diverse standaardmaten en uitvoeringen. Ook maken wij uw toonbank op maat van uw winkel en wensen. MultiShape beschikt over een eigen moderne meubelmakerij waarin wij uw toonbank kunnen maken uit diverse materialen en in alle denkbare afmetingen. Voor uw gemak hebben wij een aantal standaardmaten in toonbanken ontwikkeld. Gecombineerd met een aantal populaire uitvoeringen hebben wij zo een fraaie standaard collectie samengesteld. U kunt deze standaard toonbanken direct via onze webshop bestellen. Voor maatwerk of advies kunt u altijd een afspraak maken in onze showroom.
Ga direct naar onze toonbanken

Vlakke toonbank of voorzien van elementen

Een strakke toonbank voor uw winkelinterieur of toch een toonbank voorzien van extra elementen? In onze standaard collectie vindt u naast de gewone rechthoekige toonbanken ook toonbanken met blok-elementen en prisma-elementen.

Snelle levertijden

Voor onze standaard collectie toonbanken moet u rekening houden met een levertijd van 5 werkdagen. Voor uw maatwerk toonbank is de levertijd iets langer, maar met onze eigen winkelmeubelmakerij kunnen wij ook deze levertijden beperkt houden.

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle toonbanken en winkelmeubilair direct via onze webshop bestellen. MultiShape levert desgewenst ook winkelmeubilair op maat van uw winkel en wensen. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.