Vitrines voor uw winkelinterieur

Vitrinekasten kunnen uw producten een perfect uitstraling geven. MultiShape levert vitrines uit aluminium en gehard glas in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. Ook leveren wij stof- en luchtdichte vitrines die bijzonder geschikt zijn voor kostbare producten of kunstvoorwerpen.
Ga direct naar onze vitrines

Vitrines met of zonder verlichting

Licht is en blijft een belangrijke factor in uw winkelinterieur. Vitrinekasten vangen automatisch licht op door hun glazen wanden. Toch kan dit niet altijd voldoende zijn. In die gevallen is een vitrine met een ingebouwde lichtkoof de oplossing. U bent dan verzekerd van een interne lichtbron die uw producten op een geweldige manier laten stralen.

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle vitrines direct via onze webshop bestellen. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.