Winkelstellingen voor uw winkelinterieur

MultiShape levert echt een ongelooflijk breed assortiment aan winkelstellingen en winkelinterieur systemen. U heeft keuze uit interieursystemen van metaal, steigerbuis, hout en diverse elementsystemen. In onze webshop kunt u direct een compleet overzicht vinden maar natuurlijk bent u bij ons ook welkom voor een persoonlijk advies. In onze showroom kunnen wij u een beeld geven van de belangrijkste winkelinterieur systemen en winkelstellingen.

Winkelstellingen en interieur systemen

Van element systeem tot alias-systeem, van slatwall systeem tot klembuissysteem, MultiShape biedt u een waaier aan mogelijkheden voor uw winkelinterieur. U kunt naar harteloos zelf combineren met de diverse systemen. Natuurlijk kunt u ook onze specialisten raadplegen voor een persoonlijk advies.
Ga direct naar onze winkelstellingen en interieursystemen

Legborden voor uw winkelstellingen

Afhankelijk van uw winkelsituatie en doelgroep kan een winkelinrichting met stellingen en legborden een prima keuze zijn. MultiShape levert zowel glazen als houten schappen voor uw winkelinterieur. Ook hier geldt weer dat de keuze ruim is. Verschillende formaten en diktes in glazen schappen en een veelheid aan kleuren in plank-schappen.

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle winkelstellingen en winkelinterieur systemen direct via onze webshop bestellen. De meeste losse producten en systemen voor uw winkelinterieur zijn direct leverbaar.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.