Noodverlichting winkel

Wanneer de netspanning uitvalt zorgt noodverlichting voor de nodige verlichting. Voor uw winkel is noodverlichting meestal verplicht. Het gaat immers om een ruimte die vrij toegankelijk is voor het publiek en volgens het bouwbesluit is noodverlichting dan meestal aangewezen. Dat geldt ook voor vele showrooms in bedrijven waar werknemers en eventuele bezoekers hun weg moeten kunnen vinden bij plotselinge stroomuitval door calamiteiten als bijv. brand.

Multifunctionele noodverlichting

MultiShape levert een handige noodverlichting voor winkels die op verschillende plekken is te gebruiken. Met de meegeleverde stickers kunt u een aanduiding op de noodverplichting die de richting wijst naar exits of nooduitgangen.
Ga direct naar onze noodverlichting

Bekijk uw eisen inzake noodverlichting

Afhankelijk van uw winkelsituatie kunnen verschillende typen noodverlichting vereist zijn. Denk bijvoorbeeld aan vluchtwegverlichting of anti-paniekverlichting. Zo zijn er verschillende soorten van noodverlichtingseisen. Los van wettelijke eisen is het sowieso aan te bevelen noodverlichting te plaatsen die de weg naar vluchtroutes aangeeft of licht geeft in gevallen van plotselinge duisternis.

Bezoek onze webshop

Bij MultiShape kunt u alle winkelverlichting en noodverlichting voor uw winkel direct via onze webshop bestellen. De meeste winkelverlichting is direct leverbaar.

U kunt uw bestelling ook afhalen op:
MultiShape B.V.
Rietdekkerstraat 2
2984 BM Ridderkerk
Tel: 0180-462999

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30-12.30 13.00-17.00

Winkel (her)inrichten? Maak even een afspraak.
Dan zorgen wij dat er een deskundig medewerker aanwezig is.