Hanglampen als winkelverlichting

Hanglampen kunnen uw winkelruimte op een prima wijze verlichten. MultiShape levert diverse soorten hanglampen, ookwel pendel armaturen genoemd, die speciaal zijn geschikt voor de verlichting van winkels. U kunt kiezen uit fraaie Zeppel hanglampen of LED hanglampen.
Ga direct naar onze hanglampen voor winkelverlichting

Lage prijzen, snelle levering winkelverlichting

MultiShape heeft de meeste winkelverlichting direct op voorraad. Dat betekent dat als u vandaag besteld, u uw bestelling morgen al in huis hebt. Bovendien hebben wij gekozen voor een uitgekiend assortiment hanglampen en winkelverlichting waarbij de prijs-kwaliteit verhouding optimaal is. Hoe u het ook wendt of keert, winkelverlichting blijft een noodzakelijke kostenpost. Graag helpen wij u de kosten aan verlichting zo laag mogelijk te houden. Dat doen wij door scherpe inkoopprijzen voor u als winkelier te bieden maar ook door alleen die verlichting te bieden die zo energiezuinig mogelijk is voor uw lichtbehoefte.

Bezoek onze webshop


Bij MultiShape kunt u alle winkelverlichting direct via onze webshop bestellen. De meeste verlichtingsbronnen en hanglampen zijn direct leverbaar. 
 
U kunt uw bestelling ook afhalen bij:
MultiShape B.V.
Rietdekkerstraat 2
2984 BM Ridderkerk
Tel: 0180-462999

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30-12.30 13.00-17.00

Winkel (her)inrichten? Maak even een afspraak.
Dan zorgen wij dat er een deskundig medewerker aanwezig is.