Plankschappen 
1 - 12 van 54 producten

Legborden voor legbordstellingen

MultiShape levert houten legborden voor winkelschappen in diverse maten en kleuren. De plankschappen hebben een dikte van 18mm. De breedtematen variëren van 30cm tot 40cm. De lengtematen variëren van 60cm tot 100cm.

Andere maten legborden op aanvraag

Heeft u specifieke maten legborden nodig? Op aanvraag kunnen wij alle maten legborden leveren. Neem dus zeker contact op voor alle hier niet vermelde maten legborden.

Kleurstellingen legborden

MultiShape levert legborden (of plankschappen zoals ze ook genoemd worden) in een grote variëteit aan kleuren. Zo vindt u altijd de juiste kleurstelling voor uw winkelinterieur. Een kleine greep uit de beschikbare kleuren:

-          leliewit

-          basaltgrijs

-          zwart

-          beuken

-          ahorn

Kijk voor alle beschikbare kleuren op de productpagina van de door u gewenste maatvoering.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 

Meer