Plastificeren 

Lamineeraparaten

Voor een goed lamineerapparaat bent u bij Multishape aan het juiste adres. Als groothandel in winkelinrichting helpen wij uw bedrijf graag aan een goede laminator, lamineer hoezen en lamineer folie. Plastificeer ook efficiënt én voordelig met een lamineerapparaat van Multishape.

Lamineerhoezen bij Multishape

De kosten van plastificeren of lamineren zitten vaak niet in de aanschaf van een laminator, maar in de verbruiksartikelen, zoals lamineerhoezen. Om deze reden houden wij onze lamineerhoezen scherp geprijsd in voordeelverpakkingen. Zo bent u voordelig uit én kunt u weer jaren lamineren.

A3 of A4 lamineerapparaat?

U heeft bij ons de keuze uit verschillende typen lamineerapparaten. Zo kunt u kiezen voor lamineren op A3 of A4 formaat. De apparaten hebben een modern design én beschikken over automatische uitschakeling bij oververhitting. De opwarmtijd varieert van 3 tot 5 minuten. De snelheid van lamineren is afhankelijk van het apparaat, maar u kunt uitgaan van minimaal 300mm. per minuut.

Welke lamineer hoezen heb ik nodig?

Als u lamineerhoezen wilt kopen, dient u de juiste dikte aan te schaffen. Zo kan ons A4 lamineerapparaat een hoesdikte aan van 80 tot 125 micron. Kijkt u dus altijd eerst op uw laminator alvorens u lamineerhoezen bestelt.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen, zoals lamineerapparaten en lamineerhoezen. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Meer