Presentatiematerialen 

Een sieraden display naar uw wens

MultiShape biedt sieraden displays voor juwelen, colliers, kettingen, oorbellen, ringen en armbanden. Bovendien heeft u de keuze uit diverse materialen en uitvoeringen. Mooie transparante acryl displays geven uw sieraden de aandacht die ze verdienen. Onze witte of zwarte collectie sieraden displays voegen een extra effect toe, eventueel in combinatie met kunstleder of een fluwelen bekleding.

Sieraden displays van acryl

Onze acryl juwelen presentaties zijn speciaal gemaakt voor de juweliersbranche. Zo bieden wij speciale armband displays, oorbellen displays, collier displays en ketting displays van acryl. Het transparante karakter van deze acryl displays zorgt ervoor dat uw sieraden volop in de spotlights komen. Acryl displays zijn dan ook bij uitstek geschikt voor etalages en vaste opstellingen op de winkelvloer.

Kunststof sieraden displays zwart of wit

Onze zwarte en witte collectie sieraden displays zijn bijzonder geschikt als echte presentatiedisplays. Onze witte collectie bestaat uit fraaie collierhalsjes, armbandenpresentaties en ringhouders bedekt met mooi wit kunstleder. De zwarte kunststof sieraden displays zijn allen voorzien van een fraaie zwart-fluwelen afwerking die uw sieraden perfect laten schitteren. Ook hier heeft u de keuze uit speciale oorbellen displays, collier displays, armbanden displays en ringpresentaties.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 

Meer