Toonbanken 

Toonbank online kopen?

Jazeker, via onze webshop kunt u makkelijk, snel en vooral voordelig een toonbank kopen op maat van uw wensen. Natuurlijk kunt u deze toonbanken ook via onze showroom kopen. Heeft u nog vragen aarzel dan niet om ons te contacteren.

Toonbanken in alle mogelijke modellen

MultiShape biedt een ruim assortiment toonbanken in verschillende vormen en modellen. Natuurlijk vindt u bij ons de klassieke rechte toonbank, maar u vindt ook toonbanken met handige en karaktervolle vormen zoals onze Prisma en Element toonbank. Onze toonbankmodellen Elegance en Excellent beschikken dan weer over leuke design accenten.n.

Diverse maten toonbanken

Al onze toonbankmodellen zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. De hoogte van het toonbankblad is echter altijd 95cm.

15 verschillende kleurstellingen

Omdat elke winkel anders is en een toonbank qua dessin moet passen in uw winkelinterieur kunt u een keuze maken uit 15 verschillende kleuren. Zo bieden wij verschillende kleuren wit, grijs en houtkleuren zoals noten, kersen, beuken, eiken en ahorn. Kortom, de keuze is aan u. Wat u ook kiest, u bent bij MultiShape altijd verzekerd van een prima kwaliteit toonbank voor een uiterst scherpe prijs.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 

Meer