Wielen 

Ongeremde en geremde Zwenkwielen

MultiShape levert gelagerde zwenkwielen in diverse maten. U kunt kiezen uit ongeremde of geremde zwenkwielen. Ook bieden wij een set van 4 zwenkwielen waarbij 2 wielen geremd zijn en 2 wielen ongeremd.

Diverse toepassingen

Onze geremde en ongeremde zwenkwielen worden gebruikt voor verrijdbare kledingrekken, toonbanken en winkelkasten. Natuurlijk zijn er nog veel meer toepassingen voor uw winkelinrichting. Denk maar aan mobiele presentatiedisplays, kledinghangerrekken of verplaatsbare middenunits.

Zwenkwielen in diverse diameters

MultiShape biedt zwenkwielen in 3 diameters: 50 mm, 75 mm en 100 mm. Ook vindt u bevestigingsstukken voor de bevestiging van de zwenkwielen aan buizen in diameters van 25mm en 32mm.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.

Meer