Anti-diefstalmaterialen 

Winkelbeveiliging: praktisch en doeltreffend

Het beveiligen van uw winkel tegen diefstal en vals geld ontvangsten is vooral een kwestie van organisatie en oplettendheid. MultiShape biedt een aantal praktische producten die u hierbij helpen.

Anti diefstal producten voor uw winkel

In een drukke winkelomgeving is het niet altijd makkelijk om een goed overzicht te hebben over uw winkel en uw publiek. Anti-diefstal spiegels helpen u een betere blik op uw winkel te werpen. Winkelcamera’s hebben vooral een afschrikkend effect. Met het plaatsen van dummys en anti-diefstal camera’s ontmoedigt u diefstal in uw winkel.

Afroomkluis en afsluitbare kassalade

Het beveiligen van de geldstroom in uw winkel is natuurlijk een hoofdprioriteit als het om winkelbeveiliging gaat. Door goed gebruik te maken van een afroomkluis op momenten van omzetpieken kunt u uw kassageld in balans houden. Natuurlijk voorkomt een goed afsluitbare kassalade ook diefstal door vingervlugge gauwdieven.

Valsgelddetector

Niets zo frustrerend dan een bericht van uw bank dat een deel van uw afgestorte kasgeld bestaat uit vals geld. MultiShape biedt een aantal praktische valsgelddetectoren die u deze ellende besparen. Een valsgeldstift is altijd handig om in de buurt te hebben. Nog beter is een geautomatiseerde valsgelddetector met ingebouwde geldteller.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 
 

Meer