MultiShape: Totaalleverancier in winkelinrichting en winkelinterieur

Al vele jaren biedt MultiShape een totaalpakket voor winkels en showrooms. Van winkelstellingen, vitrines en toonbanken tot prijskaartjes, draagtassen en verpakkingsmateriaal, u vindt het allemaal bij MultiShape.

Met ingang van 1 maart zijn alle activiteiten van Multishape overgenomen door Shophouse uit Ede. Wij zijn al 20 jaar actief in de levering van

winkelmaterialen als klerdinghangers, kledingrekken, bustes, displays en point of sale materiaal.

Alle winkelinrichting voor uw kledingwinkel

MultiShape heeft alles in huis voor uw kledingwinkel. Van kledinghangers, maataanduiders en paspoppen tot riddersporen, lingeriebustes en complete paskamers. Ook bieden wij een grote collectie specifieke kledingrekken en winkelstellingen voor de kledingbranche.

Alles voor uw etalage

Voor elke winkeletalage of showroom biedt MultiShape etalagemateriaal op maat van uw wensen en behoefte. Etalagepoppen, bustes, mannequins, etalagespelden, plafondhaken, presentatiestandaards, raambiljetten, muurpresentaties, de keuze is overweldigend.

Ook voor alle winkelbenodigdheden

Kassabenodigdheden zoals cadeaupapier, draagtassen, papiersnijders en krullinten vindt u direct in onze webshop. Ook winkelmandjes, prijstangen, prijskaartjes, kliklijsten en stoepborden zijn direct leverbaar.

Online bestellen via onze webshop

U kunt direct een kijkje nemen in onze uitgebreide webshop. Bestellen is eenvoudig en de meeste producten zijn direct voorradig. Heeft u vragen tijdens het bestellen? Neem dan contact op of mail naar bestelling@multishape.nl of info@shophouse.nl