Kledingrekken 
  • Home »
  • Kledingrekken
1 - 21 van 328 producten

Kledingrekken chroom

MultiShape levert diverse kledingrekken en confectierekken voor kledingwinkels. Alle kledingrekken zijn vervaardigd van verchroomd staal en zijn voorzien van zwenkbare wielen. Om ruimte te besparen levert MultiShape ook een aantal inklapbare confectierekken.

Van kledingrek tot presentatierek

Voor de presentatie van kledingaccessoires bieden wij een ruime keuze aan presentatierekken voor riemen, dassen, sokken en mutsen. Speciale riemmolens en accessoire standaards zorgen voor een goede aanvulling in uw winkelinrichting. Denk ook eens aan handige ronde kledingrekken of fraaie licht gebogen rekken voor kleding of accessoires. 

Verchroomde passpiegels

Passpiegels zijn onontbeerlijk in de winkelinrichting van een kledingwinkel. MultiShape levert passpiegels geplaatst in een kantelbaar frame met mooie chromen afwerking. Ook bieden wij speciale schoenenpasspiegels.

Diverse winkelinrichting producten kledingbranche

Voor de kleding branche biedt MultiShape een totaalpakket aan winkelinrichting artikelen. Kaarthouders, opstapkrukjes, paskrukjes, zitbankjes, wielen voor kledingrekken, u vindt het allemaal in deze webshop. Heeft u nog vragen of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan zeker contact met ons op!

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Meer