MultiShape, van ontwerp tot realisatie

MultiShape ontwerpt en realiseert interieurs voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
Met een eigen meubelmakerij, vakkundige meubelmakers en moderne bewerkingsmachines kan MultiShape elke interieurdroom realiseren.

Winkelinterieurs voor de professionele markt

Toonbanken, paskamers, presentatietafels, MutiShape zorgt voor het gehele proces van ontwerp tot productie. Natuurlijk kunnen wij ook de installatie voor onze rekening nemen, die keuze is aan u. Alle winkelmeubilair wordt op maat gemaakt van uw wensen. Eventueel biedt MultiShape ook een aantal standaarduitvoeringen in paskamers en toonbanken. U kunt deze via onze webshop direct bestellen.

Op maat gemaakte interieurs voor de particuliere markt

Op maat gemaakte meubelstukken voor de inrichting van uw woning. Ook als particulier kunt u gebruik maken van de expertise van MultiShape. Denk aan kastenwanden, boekenkasten, dressings en inloopkasten. Vanaf ontwerp tot realisatie en inbouw kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring. Neem gerust contact op voor uw vragen en ideeën. 

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.