Bustes & Hoofden 
  • Home »
  • Bustes & Hoofden

Mannequins en paspoppen

MultiShape levert een breed en diep assortiment mannequins en paspoppen voor dames en heren. Ook bieden wij dames- en herenbenen voor uw etalage of winkelinrichting. U kunt een keuze maken uit diverse kleuren en vormen. Zowel voor mannen als voor dames beschikken wij over mannequins met of zonder hoofden en een aantal gestileerde vormen.

Mannequins benen

Naast volledige etalagepoppen en mannequins leveren wij ook losse benen. U kunt een keuze maken uit losse damesbenen met of zonder standaard. Ook hebben wij een fraaie collectie dames- en herenbenen voor jeans. Onze losse damesbenen zijn verkrijgbaar in huidskleur en als transparante benen. De jeansbenen zijn beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

Witte paspoppen of in huidskleur

Zowel voor onze damesmannequins als voor onze herenmannequins geldt dat deze zowel in huidskleur of in de kleur wit verkrijgbaar zijn. Alle paspoppen hebben de mogelijkheid tot voetbevestiging of kuitbevestiging. Neem zeker ook een kijkje bij onze gestileerde mannequins die uw winkeletalage een levendige uitstraling kunnen geven.

Kinderpaspoppen

MultiShape biedt een grote keuze kinderpaspoppen zowel in gestileerde vormen als in headless posities. Ook bij onze collectie kinderpaspoppen en mannequins kunt u kiezen uit de kleur wit of huidskleur.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).
 
 

Meer