Winkelinrichting

MultiShape is een echte totaalaanbieder op het gebied van winkelinrichting. Het leveringsprogramma bestaat uit een breed scala aan producten en materialen voor dagelijks gebruik in winkels. Daarnaast voeren wij vele pure winkelinrichting materialen die een belangrijke rol spelen bij het inrichten van een nieuwe winkel of het herinrichten van een bestaande winkel.

Winkelinrichting voor de inrichting van uw nieuwe winkel

Het inrichten van een nieuwe winkelruimte vraagt om precies die materialen en winkelstellingen die van uw winkel de juiste klantgerichte winkelbeleving maken zonder daarbij de praktische en efficiënte kant uit het oog te verliezen. Vaak is dat een zoektocht tussen verstand en emotie. Soms staat een mooie winkelpresentatie op gespannen voet met het efficiënt gebruik van uw winkelruimte. MultiShape biedt echter vele oplossingen voor het optimaal inrichten van uw winkel waardoor u uw producten op de juiste wijze kunt presenteren aan uw klanten.

Herinrichten van uw bestaande winkel

Stilstand is achteruitgang. De voorkeuren en wensen van klanten veranderen constant. Uw winkelinrichting moet daar gelijke tred mee houden. Daarbij verwacht de huidige consument steeds meer van hun winkel. Niet alleen wil men een keuze kunnen maken uit de juiste producten, ook de winkelomgeving zelf wordt steeds belangrijker. De juiste winkelinrichting speelt daarin een niet te onderschatten rol. Soms kunnen kleine wijzigingen of herschikkingen al een enorm verschil maken. MultiShape helpt u graag met de juiste producten en adviezen voor uw winkelinrichting.

Winkelinrichting voor alle branches

MultiShape biedt voor alle winkels een passend aanbod in winkelinrichting. Ook voeren we een aantal generieke winkelinrichting producten die in elke winkelomgeving van toepassing zijn.
Klik hier voor info over algemene winkelinrichting materialen

Winkelinrichting kledingbranche

Specifiek voor kledingwinkels biedt MultiShape een zeer breed en diep gamma aan producten, winkelstellingen en benodigdheden. Dat gaat van kledingrekken tot paspoppen en van kledinghangers tot mannequins, bustes en nog veel meer.
Klik hier voor info over winkelinrichting voor kledingzaken

Winkelstellingen in alle maten en soorten

Winkelstellingen en winkelrekken spelen in vele winkelomgevingen een belangrijke rol. MultiShape biedt naast vele soorten kledingrekken ook een groot assortiment legborden en winkelstellingen voor diverse winkelomgevingen.
Klik hier voor info over winkelstellingen