Etalagemateriaal voor iedere winkel

MultiShape biedt voor elke winkel en winkelbranche een groot assortiment etalagemateriaal. Zoekt u etalage decoratie, etalagepoppen of losse etalagematerialen, MultiShape heeft het. Altijd scherp geprijsd en direct leverbaar vanuit onze webshop. Zoekt u advies voor het inrichten van uw etalage, neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Etalagemateriaal van klein tot groot

Van etalagepoppen en mannequins tot nylondraad voor het ophangen van etalagemateriaal, MultiShape biedt als echte totaalleverancier een breed pakket aan artikelen en materialen voor uw etalage. Specifiek voor de kledingbranche vindt u etalagepoppen en materialen voor de presentatie van uw kleding of lingerie. Voor andere branches vindt u presentatiemateriaal, plafondhaken, openingstijdenbordjes en nog veel meer. Ook hebben wij de etalage voor uw showroom niet vergeten.
Ga direct naar onze etalagematerialen

Etalage decoratie

Voor het decoreren van uw etalage biedt MultiShape specifiek etalagemateriaal. Denk aan raambiljetten, prijsstandaards, winkeldisplays en diverse interieursystemen. Het aanbod is divers en in onze webshop vindt u diverse artikelen onder verschillende productgroepen.
Meer info over etalage decoratie

Etalagepoppen

Voor kledingzaken biedt MultiShape een zeer ruim assortiment etalagepoppen, mannequins, benen, torso’s en hoofden. U kunt kiezen uit diverse materialen en uitvoeringen. Bovendien vindt u ook allerlei etalagemateriaal om uw etalagepoppen goed tot hun recht te laten komen zoals etalagespelden, nylondraad en opstapkrukjes.
Meer info over etalagepoppen

Diverse etalagematerialen

MultiShape is ook groot in het kleine etalagemateriaal. Van plafondhaken tot marktklemmen, van spelden tot etalageblokjes, prijskaartramen en openingstijdenbordjes. Voor alle etalagemateriaal geldt dat u bij MultiShape verzekerd bent van een altijd scherpe groothandelsprijs.
Meer info over diverse etalagematerialen

Koop uw etalagemateriaal direct in onze webshop

Neem zeker een kijkje in onze zeer ruime webshop waar u alle mogelijke producten en materialen vindt voor de inrichting van uw etalage en winkel. Wilt u advies over bepaalde producten of de inrichting van uw winkel? Neem dan contact op via telefoon of mail. 0180-462999 of bestelling@multishape.nl

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.