Opstapkrukje  
1 - 1 van 1 product

Opstapkrukje met olifantspoot

Dit handige twinstep opstapkrukje is onmisbaar in elke winkelomgeving. Het opstapkrukje is voorzien van een olifantspoot waardoor u het makkelijk kunt verrijden. Wanneer u erop stapt zakt het opstapje in en staat het vast op de grond.

Afmetingen opstapkrukje

De hoogte van het opstapkrukje is 43 cm en de maximale belasting bedraagt 150 Kg. Met een diameter van 44cm aan de onderzijde en 29cm aan de bovenzijde van het opstapje neemt het niet veel ruimte in waardoor het overal makkelijk opgeborgen kan worden. Het opstapkrukje is leverbaar in de kleur zwart.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.

Meer