Paskamers 
1 - 1 van 1 product

Paskamers in diverse kleuren

MultiShape levert paskamers in een verscheidenheid aan kleuren en opstellingen. Van leliewit tot geraffineerd basaltgrijs en van kersen tot notenkleur, MultiShape biedt u paskamers in 15 verschillende kleurstellingen.

Paskamers in diverse opstellingen

Zoekt u een hoekpaskamer of een enkelvoudige paskamer? Of heeft u de ruimte voor 2 of meer paskamers naast elkaar? Bij MultiShape kiest u de opstelling die het beste bij uw winkelruimte past.

Diverse opties paskamers

Indien gewenst leveren wij uw paskamer compleet met spiegel of kledinghaak. Heeft u vragen of speciale wensen, laat het ons weten.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal.

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.

Meer