Passpiegel / wielen 

Passpiegels

Multishape biedt meerdere typen passpiegels voor uw winkel. Wat voor type passpiegel heeft u nodig?
Een staande, kantelbare passpiegel of liever een schoenenpasspiegel? Daarnaast hebben wij meerdere onderdelen, zoals passpiegel wielen in meerdere afmetingen.

Passpiegels voor kledingwinkel

Als kledingwinkel wilt u uw klanten een positieve beleving geven. Het zoeken naar passpiegels is hier géén onderdeel van. Goede passpiegels zijn essentieel voor een goede omzet in uw kledingwinkel. Hoe kan een klant immers beslissen een kledingstuk aan te schaffen, zonder eerst in een spiegel te hebben gekeken?

Passpiegel wielen

Naast volledig passpiegels, verkoopt Multishape ook losse setjes wielen voor uw passpiegel. Zo kunt u uw passpiegels nog jaren blijven gebruiken. Onze passpiegel wielen komen in setjes van 2 twee stuks. De afmetingen variëren van 5cm., 7,5cm. of 10cm. en zijn allemaal inclusief rem.

Kantelbare passiegel of Schoenenpasspiegel?

Onze passpiegels zijn verkrijgbaar als kantelbaar staand model met een hoogte van 143cm. of als schoenpasspiegel met een hoogte van 56cm. Welk model heeft u nodig?

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen, zoals passpiegels en passpiegel wielen. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Meer