Volgnummersysteem 

Volgnummersysteem voor uw winkel

MultiShape biedt een compleet volgnummersysteem voor uw winkelsituatie. U kunt zelf uw volgnummersysteem samenstellen uit onze losse volgnummer artikelen. Een compleet volgnummersysteem bestaat uit een volgnummerklok met afstandsbediening, een volgnummer dispenser en een standaard met voet voor bevestiging van de dispenser.

Diverse volgnummerrollen

Maak een keuze uit diverse volgnummerrollen in de kleuren wit, geel, groen, blauw en rood. Elke rol bevat 2.000 nummers. Uiteraard zijn de volgnummerrollen geschikt voor de door ons geleverde volgnummerdispensers.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.

Meer