Bustes 
1 - 21 van 28 producten

Paspoppen in alle mogelijke uitvoeringen

MultiShape biedt een zeer breed assortiment paspoppen en bustes voor dames en heren. U kunt kiezen uit fraaie lineformbustes en elegante Europabustes. Ook bieden wij een grote collectie kinderpaspoppen. Zo vindt u een speciale lijn voor kinderpaspoppen en bustes vanaf babymaten tot kindermaten tot 8 jaar.

Van moderne torso’s tot houten bustes met standaard

Onze lineform bustes zijn verkrijgbaar in moderne materialen en kleuren, van zilvergrijs tot huidskleur en zwart. Helemaal opvallend zijn onze goudkleurige en verchroomde paspoppen. Ook vindt u fraaie transparante lineform bustes voor dames en heren. Onze Europabustes zijn allemaal voorzien van fraai gevormde beukenhouten standaards. De paspoppen zelf zijn leverbaar in de kleuren zwart en ecru.

Speciale bonneterie bustes en paspoppen

Voor de presentatie van bonneterie biedt MultiShape specifieke bonneterie bustes met een korte standaard en een beukenhouten of verchroomde basis. Natuurlijk bieden wij zowel dames als heren bonneterie paspoppen in diverse uitvoeringen.

Kinderpaspoppen

Voor kinderen biedt MultiShape speciale kinderpaspoppen en bustes. De kinderpaspoppen variëren in leeftijden vanaf 1 jaar tot 8 jaar. Zo vindt u al specifieke baby paspoppen met chromen of houten onderdelen. Ook voor alle andere kinderpaspoppen en bustes kunt u kiezen uit beukenhouten standaards of verchroomde standaards en diverse kleuren van bustes.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 
 

Meer