Element systeem - wandrails en dragers 
1 - 21 van 25 producten

Wandrails voor winkelinrichting

MultiShape levert enkele en dubbele wandrails voor de winkelinrichting van uw winkel. Met deze wandrails kunt u zelf uw winkelstellingen en inrichting van uw winkel opbouwen. Combineer ze met confectiebeugels, draagbalken, schapdragers, glasschappen en nog veel meer. De wandrails zijn leverbaar in de kleuren wit, grijs en hamerslag. Maak een keuze uit diverse maten en uitvoeringen.

Maak uw eigen winkelinrichting

Met onze wandrails en aansluitende materialen kunt u zelf uw eigen winkelinrichting samenstellen. Combineer ze met confectiebeugels, confectiebuizen en buisdragers en maak uw eigen kledingrekken. In combinatie met ons assortiment front displays, schapdragers en glasschappen beschikt u over een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Minstens zo belangrijk is dat u zo enorm bespaart op de kosten van uw winkelinrichting.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).
 
 

Meer