Etaleren 
1 - 21 van 22 producten

Etalagemateriaal voor alle winkels

Het etaleren van een winkeletalage is nog steeds een vak op zich. MultiShape voorziet u van een breed assortiment etalagematerialen die uw etalage helpen aankleden. Natuurlijk vindt u in deze webshop nog veel meer producten voor uw etalage zoals mannequins, bustes en paspoppen. Op deze pagina vindt u vooral een aantal praktische zaken die u nodig heeft bij het inrichten van uw winkeletalage.

Signing

Signing kan zowel in uw winkel als in uw etalage worden toegepast. Onze collectie pictogrammen, fluorpijlen en raambiljetten helpen u de aandacht van uw winkelend publiek te trekken. Datzelfde geldt voor onze prijs- en presentatiedisplays die naast het presenteren van uw producten en het informeren over prijzen ook een rol in uw signing strategie kunnen spelen.

Praktisch etalagemateriaal

Etalageblokjes, etalagespelden, marktklemmen, plafondhaken, nylondraad, het zijn allemaal niet de meest in het oog springende producten, maar wel vaak onontbeerlijk bij het etaleren van uw winkel. Zoals altijd levert MultiShape u alle benodigde producten voor uw winkel en etalage snel en voor zeer scherpe prijzen. Heeft u advies nodig of heeft u nog vragen, neem dan contact op via ons contactformulier of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 

Meer