Folderbakjes 

Folderbakjes, fotohouders en kaarthouders

U wilt een specifiek product in uw winkel promoten? Dan kunt u gebruik maken van folderbakjes of kaarthouders. Door drukwerk in deze transparante kunststof displays te plaatsen, presenteert u uw product op een professionele manier.
In de folderbakjes kunt u drukwerk plaatsen dat mee te nemen is door uw klanten. Ideaal voor op de balie of op het schap naast uw product.
Met de fotohouders en kaarthouders kunt u uw drukwerk direct naast het product zetten. Dit is echter alleen bedoeld het drukwerk te laten lezen en op te laten vallen, aangezien u maar één exemplaar in de houder kwijt kunt.

Folderbakjes en houders van kwaliteit

Wij leveren alleen folderbakjes van kwaliteit. De bakjes zijn gefabriceerd uit hoogstaand kunststof, waardoor de bakjes jaren mee zullen gaan. Door de helder transparante kleur valt alleen het drukwerk zelf op en is de houder zelf nauwelijks zichtbaar. Dit geeft een rustig beeld, zonder verkleuring of verstoring van het drukwerk.

Fotohouders en kaarthouders

De fotohouders en kaarthouders zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en typen. Zo zijn er T-standaarden, waarbij de voet in een hoek van 90 graden staat. Hierdoor is het drukwerk rechtop te zien. Bij de L-standaarden is de voet in een kleinere hoek geplaatst, waardoor het drukwerk licht omhoog wijst en hierdoor op schappen onder ooghoogte beter zichtbaar is.

Diverse varianten folderbakjes

Ook de folderbakjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en typen. Zo zijn folderbakken die u kunt laten staan of kunt bevestigen aan uw sleuvenwandsystemen. Daarnaast zijn er meerlaagse folderbakjes, waarin u op verschillende niveaus drukwerk kunt plaatsen. Verkrijgbaar in varianten voor A6 t/m. A4 drukwerk.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Meer