Hangetiketten / prijskaartjes 

Prijskaartjes op rol

MultiShape levert prijskaartjes in diverse maten met of zonder bedrukking. Ook kunt u kiezen uit prijskaartjes met of zonder perforatie. De prijskaartjes die voorzien zijn van perforatie zijn makkelijk met een textieltang te bevestigen aan uw kledingstukken.

Hangetiketten

MultiShape levert hangetiketten als prijskaartjes met koord. Daarnaast leveren wij grote hangetiketten voor korting acties. Zelfde naam dus, maar een ander product.
U vindt bij MultiShape hangetiketten variërend van -10% tot -75%.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 

Meer