Interieur-systemen 
  • Home »
  • Interieur-systemen
1 - 21 van 186 producten

Winkelstellingen

MultiShape biedt voor elke retailer een winkelstelling op maat. U kunt een keuze maken uit diverse winkelsystemen die weer bestaan uit specifieke onderdelen en elementen. Zo is er voor elk winkelinterieur een winkelstelling op maat van uw winkel en behoefte.

Geef uw winkelinterieur een eigen signatuur

Maak een keuze voor een van de vele winkelinterieur systemen of combineer diverse winkelstelling systemen. De mogelijkheden zijn eindeloos, de keuze is aan u!

Maak een keuze uit diverse toonbank systemen

MultiShape levert diverse typen en formaten toonbanken in een groot aantal kleurstellingen. Onze toonbanken zijn goed inpasbaar in elk winkelinterieur. Bovendien zijn ze scherp geprijsd en snel leverbaar.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.

Meer