Kassa 
1 - 2 van 2 producten

Diverse kassabenodigdheden

Op deze pagina vindt u een handig overzicht van artikelen die u bij het afrekenen van uw klanten in uw winkel nodig kan hebben. Natuurlijk spelen kasregisters en kassalades daarbij een belangrijke rol. Maar ook inpakpapier, cadeaubonnen, tape en draagtassen zijn van belang, afhankelijk van uw winkelsituatie.

Uw kassa speelt een centrale rol

In vele winkelsituaties vindt bij het kassamoment het enige echte klantcontact plaats. Ook wanneer dat niet het geval is vormt het moment van afrekening een belangrijke schakel in het koopproces. Kasregisters helpen u met het afrekenproces waardoor u niet alleen snel een afrekening kunt uitprinten maar ook uw interne administratie de nodige feedback krijgt. Minstens zo belangrijk zijn services als inpakken, het ter beschikking stellen van cadeaubonnen en het veilig verwerken van de betaling.

 Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 

Meer