Kledingrekken 

Kledingrekken chroom

MultiShape levert diverse kledingrekken en confectierekken voor kledingwinkels. Alle kledingrekken zijn vervaardigd van verchroomd staal en zijn voorzien van zwenkbare wielen. Om ruimte te besparen levert MultiShape ook een aantal inklapbare confectierekken.

Van kledingrek tot presentatierek

Voor de presentatie van kledingaccessoires bieden wij een ruime keuze aan presentatierekken voor riemen, dassen, sokken en mutsen. Speciale riemmolens en accessoire standaards zorgen voor een goede aanvulling in uw winkelinrichting. Denk ook eens aan handige ronde kledingrekken of fraaie licht gebogen rekken voor kleding of accessoires. 

Verchroomde passpiegels

Passpiegels zijn onontbeerlijk in de winkelinrichting van een kledingwinkel. MultiShape levert passpiegels geplaatst in een kantelbaar frame met mooie chromen afwerking. Ook bieden wij speciale schoenenpasspiegels.

Diverse winkelinrichting producten kledingbranche

Voor de kleding branche biedt MultiShape een totaalpakket aan winkelinrichting artikelen. Kaarthouders, opstapkrukjes, paskrukjes, zitbankjes, wielen voor kledingrekken, u vindt het allemaal in deze webshop. Heeft u nog vragen of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan zeker contact met ons op!

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 

Meer