Klembuis systeem - buizen 25 mm 

Chromen buizen voor winkelinrichting

MultiShape levert ellipsovaalbuizen, platovaalbuizen en ronde buizen in chroom of hamerslag voor de winkelinrichting van de kledingbranche. Alle gangbare maatvoeringen kunnen wij normaliter uit voorraad leveren. Natuurlijk kunt u ons altijd contacteren voor advies of de juiste toepassing voor uw winkel.

Confectiedragers voor klembuissystemen

Onze chromen en hamerslag buizen voor confectiedragers zijn van een hoge kwaliteit. Dat is ook nodig omdat confectiedragers vaak heel wat te verduren krijgen. Onze buizen kunnen los gekocht worden als aparte onderdelen voor klembuissystemen. Uiteraard vindt u verder in onze webshop complete kledingstellingen en diverse onderdelen voor het klembuissysteem.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.

Meer