Mark-brics / maataanduiders / collectiekleurringen 
1 - 21 van 435 producten

Maataanduiders kleding

MultiShape levert diverse maataanduiders voor kledingwinkels. Natuurlijk zijn en blijven de bekende mark brics altijd populair. Maar ook de bekende ronde maataanduiders en maataanduiders voor kledingrekken zijn een prima oplossing.

Mark brics in diverse kleuren

U kunt bij ons mark brics per maatvoering bestellen of een collectie van alle beschikbare maatvoeringen. In voorbedrukte mark brics heeft u de keuze uit witte mark brics met een zwarte bedrukking of zwarte mark brics met een witte bedrukking. Ook kunt u blanco mark brics bestellen in diverse kleuren.

Ronde maataanduiders en maataanduiders kledingrekken

MultiShape levert ronde maataanduiders in de kleuren wit en zwart met of zonder maatbedrukking. Ook bieden wij handige maataanduiders voor kledingrekken. Een aparte groep vormen de collectiekleurringen waarmee u een onderscheid aan de verschillende kledingcollecties kunt geven.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.

Meer