Muurpresentaties - montage direct op de muur 

Winkelinrichting kleding

Op deze pagina vindt u allerlei losse winkelpresentaties voor bevestiging aan een muur. De meeste winkelinrichting artikelen zijn bij uitstek geschikt voor kledingwinkels en de modebranche in al haar breedte. Natuurlijk zijn sommige muurpresentaties ook geschikt voor andere winkelbranches.

Afgestemd op uw winkelpresentatie

Elke winkel is anders qua ruimte, indeling en assortiment. Natuurlijk speelt uw doelpubliek ook een belangrijke rol. Daarom heeft u bij MultiShape een grote keuze aan muurpresentaties voor diverse producten en accessoires. Voor de kledingbranche vormen de confectiebeugels, muurarmen, muurconsoles en frontpennen vaak een prima aanvulling op de aanwezige winkelinrichting. Maak een keuze uit ons ruime assortiment wat passend is voor uw winkel en uitstraling.

Sterk en fraai

Alle losse muurpresentaties zijn voorzien van een kwalitatief hoogwaardige chromen afwerking. Het spreekt voor zich dat ze na een juiste montage voldoende stevigheid en sterkte bezitten.

Alles voor uw winkelinrichting snel online besteld en geleverd

MultiShape is een gespecialiseerde groothandel in winkelinrichting en winkelinterieur. Via deze webshop bestelt u snel, makkelijk en goedkoop al uw winkelinrichting artikelen en etalagemateriaal. Vandaag tijdig besteld, morgen geleverd! (mits voorradig).

Producten eerst persoonlijk bekijken?

Bij het inrichten van een winkel creëert u een gewenste winkelervaring voor uw klanten. Wilt u onze producten dus eerst persoonlijk ervaren alvorens u bestelt? Het is bij Multishape altijd mogelijk om producten voor uw winkelinrichting te komen bekijken. Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en geven u advies op maat. Kom bij ons langs om alle mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Maakt u gerust een afspraak.


 

Meer